Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

csere-bereMár nem első alkalommal hirdetett adok-veszek és csere-bere vásárt a környei Művelődési Ház, ám a remélt vásárlói érdeklődés ezúttal is elmaradt. Szombaton az Advent jegyében szervezték meg a programot, s érkeztek is árusok szép számmal, még Tatabányáról és Oroszlányból is.
A „betévedő” érdeklődőket azonban egy kezükön meg tudták számolni a zsúfolt asztalok mögött állók, így inkább csak egymás portékáját szemrevételezték, s vásároltak: egymástól. Így történhetett meg, hogy volt olyan „kofa”, aki a pénztárcájában kevesebb forintokkal indult haza, mint amennyivel érkezett.

Míg a különböző, igazán tökéletes állapotú gyermek és felnőtt ruhák, könyvek, karácsonyi és egyéb díszek, játékok, használati tárgyak mennyisége az órák teltével sem csappant, az árusok türelme annál inkább… így a vásár hivatalos zárása előtt többen standot bontottak, hogy otthon ismét eldobozolják a jobb sorsra érdemes, talán csak párszor használt kabátocskákat, nadrágokat, s még hosszan sorolhatnánk… Mindazokat, amiket kidobni vétek lenne, s talán másoknak méltányos áron örömet szerezne… talán… majd egyszer…

Megosztás