Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Június 21-étől ismét fogadhatja a látogatókat hétfőnként és csütörtökönként 16-tól 18 óráig a környei Községi Könyvtár, ugyanettől az időponttól bérelhető családi rendezvényekre a Környebányai Művelődési Ház és a Közösségi és Tájház, valamint a helytörténeti gyűjteményeik is megtekinthetők előre egyeztetett időpontban – döntött Beke László polgármester a képviselő-testülettel való egyeztetést követően.

A jelenleg is hatályos kormányrendelet alapján mindhárom helyszínre kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt, illetve 18 év alatti fiatal csak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphet be, valamint a Községi Könyvtárban kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése. Családi rendezvények a fenti feltételek mellett legfeljebb 50 fő részvételével tarthatók a Környebányai Művelődési Házban, valamint a Közösségi és Tájházban.

A szökőkút melletti óvodai játszótér a Vackor Óvoda és Bölcsőde nyári gyereklétszámának ismerete alapján július 2-án délutántól lesz látogatható a falu családjai számára is, a Környebányai Erdei Iskola a szükséges engedélyek beszerzését követően, július 19-től fogadhat csoportokat.

Megosztás