Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Felvételi információs irodát nyitott Tatabányán, a Stúdium téren a tatabányai és budapesti tagozatokkal működő Edutus Főiskola. Dr. Tóth Gábor, az intézmény stratégiai főigazgatója elmondta, az iroda megnyitását a felsőoktatási helyzet körüli megválaszolatlan kérdések miatt fokozott érdeklődés indokolta.

Az információs pontokon az érdeklődők nem csak a magánfőiskola képzéseiről, az oda való jelentkezésről kapnak tájékoztatást, hanem főleg és elsősorban a teljes felvételi eljárásban segítenek a kihelyezett tanulmányi osztály munkatársai, bármelyik intézménybe is jelentkezzen az érdeklődő.

A helyben elérhető kiadványok és online adatbázisok rendelkezésre állása mellett lehetőség van a jelentkezési lapok közös – papír alapú és online – kitöltésére, a felmerülő kérdések átbeszélésére, tanácsadásra. Az érdeklődő felvételizőket, hozzátartozóikat nem egyszerűen egy ügyfélszolgálat várja, hanem tapasztalt felsőoktatásban jártas tanácsadók stábja. Az ügyfélszolgálatra látogatókat prezentációk várják: pályaorientáció, karriertervezés, felvételi eljárásrend tárgyban.

Gyakori kérdésként merül fel, hogy az új finanszírozási rendszerben van-e alternatívája a szűkös állami ösztöndíjas, vagy részösztöndíjas helyekre való bekerülésnek. A felvételi információs ponton ezzel kapcsolatban is felteheti bárki a kérdéseit. Az iroda munkatársai napi 10, szükség szerint 12 órás nyitva tartással várják az érdeklődőket, tanárokat, szülőket és diákokat egyaránt.

Megosztás