Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

családi_27Január 12-én kezdődik és 16-áig tart a környei Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola grafika és néptánc tanszakos diákjainak nyílt félévi vizsgái, illetve bemutatóinak sora. A már hagyományos, minden évben nagy sikert arató Táncos Családi Napra 16-án délután várják a gyerekeket, szülőket, nagyszülőket, barátokat, ismerősöket.

Az alapfok 6. évfolyam táncosai, valamint a továbbképzősök nyitják az általános iskola néptánc tagozata nyílt félévi vizsgáinak sorát január 12-én, hétfőn 17 órától. Másnap, kedden délután fél 4-től az előképző 2.  és alapfok 1-2. évfolyamos diákjai adnak számot tánctudásukból, majd végül január 15-én, csütörtökön 15.30-tól az alapfok 3-4-5. évfolyam ropja a táncteremben.

grafika_06Soltész László tanítványai, a grafika tanszak alapfokú diákjai január 14-én, szerdán 16 órától, az előképzősök január 16-án, pénteken 14.30-tól mutatják meg, mennyire tehetségesek, mennyire sikerült elsajátítaniuk a képzőművészet alapjait, illetve fejleszteni tudásukat, kézügyességüket.

Immáron 11 éve hagyomány, hogy a néptánc tanszak családi nappal zárja az első félévet. A Táncos Családi Nap színes programjai idén január 16-án, pénteken délután 3 órakor kezdődnek az általános iskolában.
családi_0315 órától kézműves foglalkozások, 16 órától népi játszóház várja a diákokat, majd 16.30-tól táncház kicsiknek és nagyoknak egyaránt „kifulladásig”. A “belépő” hagyományosan egy tál sütemény. A Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és a Szivárvány Táncegyüttes a Családi Napra az anyukákat, apukákat, nagyszülőket és az “öreg” Szivárványos táncosokat is szeretettel várja az iskola ebédlőjében és a művészeti iskola termeiben. Táncház plakát

ovi_35A tagozat néptánc-pedagógusa, László Márta az óvodás előképzős tánccsoportok szüleit, nagyszüleit is bemutató órákra invitálja a Vackor Óvoda és Bölcsődébe. Január 21-én, szerdán 14.30-tól az egyes, 15.30-tól a kettes, 23-án, pénteken délután fél 1-től a hármas csoport foglalkozása, tánccal való bájos ismerkedése tekinthető meg.

 

Megosztás