Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Január 15-én kezdődik a Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola néptánc tanszakos diákjainak nyílt félévi vizsgái, illetve bemutatóinak sora. A művészeti iskolás néptáncosok csoportvizsgái idén is a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett programokhoz kapcsolódóan a Művelődési Házban zárulnak január 19-én. 

A felsősök nyitják az általános iskola néptánc tagozata nyílt félévi vizsgáinak sorát január 15-én, hétfőn délután fél 5-től. A 3-4-5. osztályosok 18-án, csütörtökön 15.30-tól adnak számot tudásukról, míg az elsősök és másodikosok 23-án, kedden 15.30-tól.

A tagozat néptánc-pedagógusa, László Márta az óvodás előképzős tánccsoportok szüleit, nagyszüleit is bemutató órára invitálja a Vackor Óvoda és Bölcsődébe, őket 24-én, szerdán délután fél 4-től várja.

A művészeti iskolás néptáncosok csoportvizsgái idén is a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett programokhoz kapcsolódóan a Művelődési Házban zárulnak január 19-én, pénteken. 15 órától László Márta vezetésével népi játszóház várja a falu apraját-nagyját, 16 órától a felvidéki Ekecsről érkező Kuttyomfitty Társulat előadásában az „Eltáncolt cipellők” tekinthető meg, majd a záró táncház során a vendégek is eltáncolhatják cipellőiket. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Megosztás