Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

9farsang-kupaMagabiztosan futhattak neki a 25. Farsang Kupára érkező csapatok szombaton a mérkőzéseknek a környei általános iskola tornatermében, hiszen nem volt kérdés, hogy mindannyian dobogós helyezést érnek el.

Ebben az időszakban szinte lépten-nyomon teremlabdarúgó kupákba „botlanak” a focisták, így Török Mihály szervező szerint egyáltalán nem meglepő és okot sem ad bosszankodásra, aggódásra, hogy idén is csak hárman neveztek a negyedszázados múltú megmérettetésre.

A szurkolói ováció és tömeg hiánya azonban nem nyomta rá bélyegét a meccsek hangulatára, a Vashíd, a Kiss Ház és a Halszem – ha már jutott rá idő – két fordulóban hat mérkőzésen küzdött a kupáért, 3farsang-kupamelyet végül a Vashíd gárdája hódított el. A hét pontot begyűjtő, s ezzel kupagyőztesé váló csapattól egyetlen ponttal maradt el a Halszem, tőle pedig kettővel a Kiss Ház.

A legjobb kapusnak járó kupát a Vashíd csapatából Iváncsik István nyerte el, míg a Gólkirályi címet Szappanos Attila (Halszem) szerezte meg kilenc találattal.

2farsang-kupa1farsang-kupa6farsang-kupa 7farsang-kupa

 

Megosztás