Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

2016-ban magabiztosan futhattak neki a 25. Farsang Kupára érkező csapatok februárban a mérkőzéseknek a környei általános iskola tornatermében, hiszen – három nevező gárda lévén – nem volt kérdés, hogy mindannyian dobogós helyezést érnek el. Ebben az időszakban szinte lépten-nyomon teremlabdarúgó kupákba „botlanak” a focisták, így Török Mihály szervező szerint egyáltalán nem volt meglepő a csapatok kis létszáma. Tavaly „érdeklődés hiányában” el is maradt a torna, így idén, február 24-én gyakorlatilag a 26. kupáért küzdöttek, ámde már hat együttes, így izgalmas összecsapásokat láthattak a szurkolók, s egyáltalán nem utolsó sorban Terdik Tamara személyében egy hölgy hálóőrt is.

A Vashíd, MUT, AGC, Cserecsapat, Kiss Ház és Drink Team összességében tucatnyi meccset játszott, a mérkőzéseken 75 gól született, a statisztikát leginkább a Kiss Ház és AGC összecsapása növelte, a későbbi kupagyőztes 11 gólt rúgott ellenfelének, miközben csak egyet kapott. A csoportmérkőzéseket követő bronzmeccset az AGC viszont magabiztosan, 5-1-es győzelemmel hozta a Vashíd ellen, s szerezte meg a harmadik helyezést.

Parázs hangulatban telt, hatalmas helyzetekben, kapufákban bővelkedett és olykor a lerántást, visszahúzást sem mellőzte a döntő, a Kiss Ház és Drink Team összecsapása, s egy ideig úgy tűnt, a női kapussal játszó, fiatalabb generációnak áll a zászló, hiszen meglehetősen gyorsan szerezték meg a vezetést. A Kiss Ház azonban később büntetővel egyenlített, majd akciógóllal fordított is, a meccs lefújásának pillanatában azonban már ismét 2-2 volt az eredmény, következtek tehát a mindent eldöntő hetes rúgások, amikkel végül 4-2-re győzött a Kiss Ház, s hódította el a 26. Farsang Kupát.

A legjobb kapusnak járó elismerést Török Mihálytól a Drink Team csapatából Terdik Tamara vehette át, míg a Gólkirályi címet Kovács Róbert (Kiss Ház) szerezte meg kilenc találattal.

 

Megosztás