Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

31évzáróEzzel a 2014/2015-ös tanévet bezárom! – Trézlné Staudinger Csilla igazgató utolsó mondata – mint az eddigi 5 évben – éljenzést és hurrázást váltott ki a diákokból a Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pénteki tanévzáróján, ám az azt követő percekben még a gyerekek is elcsendesültek.

28évzáróA Szózat felcsendülése előtt a Szülői Munkaközösség képviselői az igazgató számára fejezték ki köszönetüket az eltelt öt esztendőben végzett munkájáért, hiszen intézményvezetőként utolsó alkalommal szólt a kisfaludy-s diákokhoz…

Az évzáró ünnepséget dr. Szemetiné Horn Bernadett és Királyné Kollerits Valéria felkészítésében 2.a osztály vakációváró előadása nyitotta, természetesen napszemüvegben, sortban, rövid szoknyácskákban, szalmakalapban, napellenzős sapkácskákban.

1évzáróDe sajnos nem mindenki örülhet felhőtlenül a nyári szünetnek. Az évzárón elhangzott, hogy akadnak olyan diákok, akik elégtelen osztályzatot kaptak bizonyos tantárgyakból, s olyanok is, akiknek nincs lehetőségük a pótvizsgára, rájuk osztályismétlés vár.

Számukra példa lehet az az 54 tanuló, akik kitűnő bizonyítvánnyal örvendeztették meg pedagógusaikat, szüleiket, s mint később kiderült, még szép számmal akadnak, akik kitűnnek szorgalmukkal, tanulmányi eredményeikkel.

Az intézmény diákjainak magatartására adott jegyek átlaga 4, a szorgalomé 3,8, míg a többi 20 tantárgyé 3,85 lett.

Kiemelkedő tanulmányi eredményéért, a versenyeken, rendezvényeken való eredményes szerepléséért a Szülői Munkaközösség és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ jutalomkönyvét több mint 100 diák vehette át az évzáró ünnepélyt követően az osztálytermekben. A Német Nemzetiségi Önkormányzat képviseletében 21évzáróTirhold Kármen elnök a német nyelv tanulása során nyújtott példamutató szorgalmáért, kiemelkedő tanulmányi eredményéért Bublovics Istvánt, Fóthi Lorát, Lopez Vega Hamka Emmát, Aknai Mike Pannát, Karnuts Ferencet, Nitas Natáliát, Szabó Zsoltot, Lóczi Boglárkát, Nagy Lillát és Szemeti Laborcot részesítette könyvjutalomban. Kiemelkedő sportteljesítményéért Lopez Vega Hamka Emma, Bublovics István, Hetzl Panna és Daróczi Vivien részesült elismerésben, míg a művészeti tagozat néptánc tanszakának két tanulója, Sterhardt Annamária és Németh Ákos a sikeres alapvizsga letételéért.

24évzáróAz évzáró részeként Farkas Éva, a Szülői Munkaközösség elnöke a legaktívabb, legsegítőbb szülők számára is köszönetét fejezte ki önzetlen munkájukért, segítségükért. Ők az idei tanévben Kongyik Kinga, Reichnach Terézia, Benkőné Szegedi Mária, Horváthné Kerner Krisztina, Molnár Viktória, Lábadi Éva, Tóthné Németh Beáta voltak.

2évzáró32évzáró 3évzáró 4évzáró 6évzáró 7évzáró 8évzáró 9évzáró 10évzáró 11évzáró 12évzáró 13évzáró 14évzáró 16évzáró 17évzáró 18évzáró 19évzáró 20évzáró 22évzáró 23évzáró 25évzáró 26évzáró 27évzáró 29évzáró 30évzáró

Megosztás