Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

atlétika-csapatképHárom, Komárom-Esztergom, Fejér, Győr-Moson-Sopron megye diákjainak részvételével rendezték meg Tatabányán, a TSC-Geotech pályán a gyermek korcsoportos atléták fedett pályás versenyét, melyen a környei általános iskola tanulói egy arany és négy bronzérmet szereztek.

60 m-es síkfutásban, 40 m-es gátfutásban és távolugrásban képviselte az általános iskola hét, 2004—2005-ös korosztályú diákja községünket a már hagyományos regionális fedett pályás atlétika versenyen, amely elsősorban a gyermek, 2003-2008-ban született atléták számára kíván versenyzési lehetőséget biztosítani a téli időszakban is. Az ifjú atléták zsúfolásig megtöltötték a TSC-Geotech futófolyosóját, majdnem százan versengtek az érmekért, így még azok a környei versenyzők is kiemelt dicséretet érdemelnek, akiknek nem sikerült dobogós hely szerzése, vagy a közelébe férkőzés, hiszen ők is – Kugler Milán, Daróczi Vivien, Hetzl Panna, Lóczi Katalin – az erős középmezőnyben végeztek.

A versenyen korcsoportjában a dobogó legmagasabb fokára repítette magát Szemeti Zétény távolugrásban 3,66 méteres teljesítményével, Saáry Szabolcs pedig 3,55 méteres ugrásával bronzérmet szerzett. Szintén távolugrásban végzett az ifjú hölgyeknél a harmadik helyen Gál Krisztina, aki 3,36 métert ugrott.

Szemeti Zétény nyakába a 40 méteres gátfutás és a 60 méteres síkfutás után is bronzérem került, ez utóbbi számban Saáry Szabolcs a negyedik helyen végzett, míg a lányoknál Gál Krisztina 17 versenyző közül a hetediken.

Szemeti Zétény az idei esztendőtől Reichnach Ferenc tanítványa, de a falu színeiben versenyzett, hat tanuló a környei Kisfaludy Atlétika Kör tagja.

 

Megosztás