Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Környe_kártyaA napokban valamennyi környei kézhez veheti a Környe Kártyát, amelyet az önkormányzat reményei szerint a jövőben az élet számos területén hasznosíthatnak majd. A Környe Kártyát valamennyi, a községben állandó lakcímmel rendelkező lakos számára alanyi jogon, díjtalanul készíttette el az önkormányzat, hiszen munkájának egyik legfontosabb része, hogy a környeiek életét könnyebbé, tartalmasabbá tegye.

A település vezetése már eddig is nagyon sok olyan intézkedést hozott, amely ezt a célt szolgálja, a kedvezménykártya ezeket az intézkedéseket fogja össze: a környeiek például kedvezményesen vehetik bérbe az önkormányzati tulajdonú intézményeket. A tavalyi esztendőtől rendszeresen és nagy sikerrel tartanak a faluban színházi előadásokat a Művelődési Házban, melyre az önkormányzati támogatás révén a Környe Kártyával rendelkezők továbbra is kedvezményes, 50%-os áron vásárolhatják meg a belépőket.

A Környe Kártya felhasználási köre nagyon szerteágazó lehet: a belépődíjas kulturális programokon való kedvezményes részvételtől a különböző vásárlásokon, bérléseken át széles a kínálat, melynek csak Környe, a környeiek kreativitása, illetve a helyi vállalkozók és szolgáltatók szabhatnak határt, épp ezért Beke László polgármester abban bízik, hogy egyre bővül majd azon kedvezmények palettája, melyet igénybe vehetnek a folyamatosan fejlődő település lakói.

Megosztás