Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

u11-sváb_04Az U11-es korosztályú labdarúgóknál továbbra is a Környe, míg az öregfiúknál változatlanul a Kecskéd áll az élen a Sváb Kupa II. fordulója után. A mérkőzéseknek ezúttal a környei általános iskola tornaterme adott otthont szombaton: délelőtt a gyerekek, délután a „nagyok” rúgták a bőrt.

Az utánpótlás meccsein ezúttal nem nyíltak túl nagyra a gólzsákok szájai, a legtöbb találat 3-3 volt két mérkőzésen, a fiatalok a hat mérkőzés során összesen 12 alkalommal rengették meg a hálót. Ettől függetlenül persze pörgött a játék, még ha olykor egy-egy csúnyább esés, vagy „találkozás” után el is törött a mécses kis időre.

u11-sváb_07A házigazdák végül a Kecskéd és a Vértesi Erőmű csapatát is felülmúlták. A környeieket csupán a vértessomlóiaknak sikerült megszorongatniuk, a meccs 1-1-es döntetlennel zárult, így a szombati vendéglátók már 13 ponttal állnak az élen. Míg két hete a Vértesi Erőmű a 4. helyen zárt, Környén a másodikra tornázta fel magát, s összesítésben is ott tanyázik. A Vértessomló megőrizte harmadik helyét, a Kecskéd viszont a forduló eredményeit és az eddig szerzett pontszámokat tekintve is a negyedik helyre szorult.

sváb-környe-kecskéd_02Délután az öregfiúk csaptak össze, s a tavalyi kupagyőztes ezúttal is brillírozott. A Kecskéd a nyitómérkőzésen – a mindkét oldalon – a hatalmas kapufákkal, gólhelyzetekkel, ziccerekkel tarkított, ámde 0-0-ával záruló térfélcsere után 5-0 arányban múlta felül a Környét, s a folytatásban sem talált legyőzőre. A forduló során a listavezető kilenc, a Vértessomló hat, Környe három pontot szerzett, a Várgesztes pedig annak ellenére nullát, hogy győzelmet is elkönyvelhetett.

sváb-somló-gesztes_02A gesztesiek gólszerzéseit ugyanis nem vették figyelembe a szervezők, mivel nem csak az öregfiú mérkőzések szabályainak megfelelő sportolók vettek részt a mérkőzéseken a csapat tagjaiként. Az összesítés szerint a következő, február 7-ei, kecskédi fordulót az akkori házigazdák (16 pont) várják az élen, második helyen a Vértessomló (9 pont), s még a most szombati „nullás” teljesítményével is a harmadikon a Várgesztes (5 pont), míg a negyediken a Környe (4 pont).

u11-svábu11-sváb_02 u11-sváb_03 u11-sváb_05 u11-sváb_07 u11-sváb_08 u11-sváb_09sváb-környe-kecskéd sváb-környe-kecskéd_03 sváb-környe-kecskéd_04 sváb-környe-kecskéd_05 sváb-környe-kecskéd_06 sváb-környe-kecskéd_07 sváb-somló-gesztes sváb-somló-gesztes_02 sváb-somló-gesztes_03sváb-somló-gesztes_04

Megosztás