Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Havasak az utak a megyében, ahol továbbra is intenzíven havazik. Az Oroszlány és Környe, valamint a Környe és Tata közötti utakat nem használhatják a tehergépjárművek.

A havazás miatt a rendőrség továbbra is korlátozza a tehergépjárművek forgalmát a 13-as főúton. Az M1-es autópályán kihelyezett jelzőtáblák is arra figyelmeztetik a tehergépjárműveket, hogy ne hajtsanak le a sztrádáról a 13-as útra. A 81-es számú főúton Győr felé haladhatnak a kamionok, Székesfehérvár felé viszont nem engedik tovább. Oroszlány és Környe, valamint a Környe és Tata közötti utakat sem használhatják a tehergépjárművek. Az egyenruhások parkolókba terelik őket. A balesetmentes közlekedés miatt szükséges a rendőrség ez irányú intézkedése, ezért a járművezetőktől megértést kér a hatóság.

A rendőrség figyelmezteti az állampolgárokat, hogy csak rendkívül indokolt esetben induljanak útnak. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden intenzív havazás várható, 27-én viszont lassan megszűnik a csapadék. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy figyelmesen, türelmesen, nagyobb követési távolságot tartva közlekedjenek. A járművek téli felszereltsége továbbra is elengedhetetlen. Induljanak el időben, a hó eltakarítása miatt elszenvedett késedelmet ne menetközben próbálják meg ledolgozni.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2013.03.26. kedd 13:36

 

 

Megosztás