Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

4semmelweisSemmelweis napi összejövetelre érkeztek csütörtök délután a környei Polgármesteri Hivatalba orvosok, védőnők és asszisztensek. Pákozdi Ferenc alpolgármester az egészségügyi dolgozók számára valamennyi környei nevében mondott köszönetet a község lakosainak egészségügyi alapellátása érdekében, s az azon túl végzett munkájukért.

Az önkormányzat pár esztendeje teremtette meg a Semmelweis napi szerény ünnepség hagyományát, amikor kisebb ajándékokkal, s kötetlen beszélgetésre várják a község egészségügyi dolgozóit, orvosait, védőnőit és az asszisztenseket.

Beke László polgármester egyéb elfoglaltsága miatt ezúttal Pákozdi Ferenc alpolgármester köszöntötte az egybegyűlteket, akik számára egy-egy Környe címerrel hímzett fehér pólót nyújtott át ajándékként, kifejezve, hogy mindannyiuk Környén és a környeiekért végzik munkájukat, gyakorolják hivatásukat.

5semmelweisAz alpolgármester a gyógyítás mellett a megelőzésre fordított jelentős energiájukért is köszönetet mondott, hiszen ezzel lehetőséget kínálnak a község lakói számára az odafigyelésre, a betegségek megelőzésére. Zárásul azt kívánta, hogy egyre többen hallják és értsék meg szavaikat, írásaikat, hogy a prevenció egyre sikeresebb legyen, a környeiek váljanak egyre egészségtudatosabbá, s hogy mindennek eredményeként az orvosoknak, egészségügyi dolgozóknak minél kevesebbszer kelljen gyógyítaniuk olyan esetekben, melyek megelőzhetőek.

1semmelweis 2semmelweis 3semmelweis

 

Megosztás