Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A Vidám Színpad április 13-án 19 órától a környei Művelődési Házban bemutatja: DŐL A LÉ, avagy pénz áll a házhoz – bohózat két felvonásban. Jegyek március 19-étől vásárolhatók 2 500 Ft-os áron, a KÖRNYE KÁRTYÁVAL RENDELKEZŐK március 12-étől KEDVEZMÉNYESEN, 1 500 Ft-ért válthatják meg jegyüket. Művelődési Ház Környe, Alkotmány u. 1. Telefon: 34/473-091, 06 30/646 2147.

Mi kell ahhoz, hogy Henry Perkinst az öregedő kishivatalnokot megvádolhassák idegen férfiak zaklatásával? De ez még hagyján, ahhoz mi kell, hogy be is ismerje?

Az, hogy egy szép napon kinyitva a táskáját nem a szokásos sajtos-fűszervajas szendvicset találja benne, hanem egy vagyont készpénzben! Ki az, akiből nem bújna ki azonnal az ördög egy ilyen lehetőség birtokában? Megszervezni hát villámgyorsan új életét! Ám azt még nem tudja, hogy ebbe a tervbe azért bele fog szólni egy korrupt rendőr, egy kotnyeles taxisofőr és egy végtelenül szövevényesen kitalált rokonság is. Menekülés a pénzért, a pénztől, míg a nézőtéren megszakadunk a nevetéstől, ugyanis lassan már senki nem tudja, igazán ki kicsoda… No és melyik táskában rejtőzik a vagyon?

színpadon:

Straub Dezső

Götz Anna

Böröndi Tamás

Nyertes Zsuzsa/Fésűs Nelly

Dózsa Zoltán

Szabó Sipos Barnabás

Straub Péter

Virág László

Megosztás