Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

5bridgestone-festésA Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. munkatársai – köztük Karato Kenji igazgató – négy váltásban, összesen közel százan ragadtak csiszolópapírt és ecsetet a környei tó partján hétfőn és ragadnak még május 3-án, hogy új külsőt varázsoljanak a fa eszközöknek. A társaság kollektívájának és a cég társadalmi felelősségvállalási programjának köszönhetően a hídkorlátok, több mint 20 pad, egy játszótér, 6 információs tábla és 2 madárles szépül meg a kétnapos munkálatok eredményeként.

A választás Beke László polgármesterrel történt egyeztetés után esett a tó partjára és erre az időpontra, hiszen így szerdán már nemcsak színes programok, de egy igazán megújult környezet is fogadja majd a majálisozókat.

2bridgestone-festésMint Vida Norbert humánerőforrás igazgatóhelyettestől megtudtuk, a Bridgestone az idei esztendőben kiemelt szerepet szán a 2009-ben útjára indított programnak, amelynek fókuszában 22 pont áll, köztük például a sokszínűség, az emberi jogok tisztelete és védelme. A közösségi, s közösségért végzett munka csak egy szelete, ugyanakkor eredménye a legkézzelfoghatóbb és leglátványosabb, azért is döntöttek úgy, hogy a gyárnak otthont adó településen ily módon teszik le ismét a névjegyüket. Merthogy a cég japán és magyar vezetői, s mellettük mintegy 40 munkavállaló 2009-ben már segédkeztek a környei általános iskola új játszóterének földmunkálataiban, egy évvel később pedig 350 darab rajzkészletet ajándékoztak az intézménynek és a Vackor Óvodának. 2011 áprilisában a gumiabroncsokat gyűjtötték össze a Környéhez tartozó Szentgyörgypusztához vezető út mellett és a tavaly májusi heves esőzés miatt lezúduló sár és iszap sújtotta területeken élők is számíthattak a gyár munkatársaira, akik szabadidejükben segítettek a kárenyhítésben.

A település életében betöltött gazdasági szerepe mellett a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. vállalati társadalmi felelősségvállalás programja során végzett közhasznú tevékenysége is fontos tényező volt abban, hogy két éve a környei önkormányzat Gazdasági Díjjal tüntette ki a társaságot.

3bridgestone-festés 4bridgestone-festés 6bridgestone-festés 7bridgestone-festés 8bridgestone-festés 9bridgestone-festés 10bridgestone-festés

 

Megosztás