Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

4vértes-u14-somló-környeJanuár közepén az U7 és U11-es korosztályú labdarúgók küzdöttek Vértessomlón a Vértes Kupáért, vasárnap pedig a 14 esztendős tehetségek. A Szárról, Bajról, Környéről, Naszályról, Tatabányáról és Mocsáról, s természetesen helyből érkező ifjú focisták reggel 9-től hat órán keresztül rúgták a bőrt, s míg a döntő meglehetősen egyértelműre sikeredett, addig a harmadik helyért vívott meccs bőven tartogatott váratlan fordulatokat.

A csoportmérkőzések után a fináléban a TASK és a Naszály lépett pályára, a találkozó a tatabányai alakulat 5-0-s győzelmével zárult, így magabiztosan nyerték el a Vértes Kupát, s vele együtt a Várgesztesi Villapark élményfürdőjébe szóló belépőjegyeket, második helyre szorítva a Naszályt.

A bronzmérkőzésen jó ideig úgy tűnt, hogy a Vértessomló szerzi meg az érmet, 5-1-es állásnál azonban a Szár nemcsak hogy elkezdte ledolgozni a hátrányát, de a meccs végére ki is egyenlített, s végül büntetőkkel feltornázta magát a dobogó harmadik fokára.

17vértes-u14-somló-környeA legsportszerűbb csapat címet a Naszály nyerte el, így egy-egy szülő kíséretében ők is fürdőzhetnek Várgesztesen. Igazán különleges különdíjat kapott a hazai gólkirály: Murányi Nimródot mostantól egy eredeti, az UEFA által német nyelven kiadott, az Európa Liga 2012-2013-as bajnoki év statisztikáit, eredményeit tartalmazó könyv emlékezteti a Vértes Kupán szerzett góljaira.

A környei csapat szereplése ezúttal nem bizonyult túl sikeresnek. Községünk fiatal labdarúgói a Bajtól 6-1-es, a Szártól 10-0-s, a Vértessomlótól 11-0-s vereséget szenvedtek el.

 

Megosztás