Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

bikesafe_fbBecslések szerint évente Magyarországon mintegy 10 ezer darab kerékpárt tulajdonítanak el. Az esetek felét a sértettek be sem jelentik, vagy ha megteszik, nem tudnak pontos leírást adni az ellopott járműről. Az idei évtől a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott a BIKESAFE elnevezésű országos kerékpár regisztrációs programhoz.

A BIKESAFE lényege, hogy a tulajdonosok saját maguk regisztrálhatják /a www.bikesafe.hu honlapon 300ft-ért/, vagy a rendőrségen keresztül ingyenesen regisztráltathatják kerékpárjukat abba az országos nyilvántartó rendszerbe, mely lopás esetén a keresett kerékpár paramétereit, fényképeit tartalmazza, így elősegítheti a beazonosítást, a megtalált kerékpár tulajdonoshoz történő visszajuttatását.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának Bűnmegelőzési Alosztálya 2016-ban kezdi meg a BIKESAFE programon belüli kitelepüléseit, melyek alkalmával a kerékpárosok a rendőrségen keresztül regisztráltathatják biciklijüket. A programról és a regisztrációs időpontokról, helyszínekről itt olvasható bővebb információ: lakossági hírlevél 2016 május BIKESAFE

Megosztás