Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Kedves Betegeink és most még, remélhetőleg, sokáig egészséges Embertársaink! A megnövekedett betegforgalom és különösen a fokozott adminisztrációs terhek miatt rendelésünk eddigi rendjét módosítani kényszerülünk. A rendelés ideje minden nap 7 ó 30 perctől 11 óráig és kedden 16-tól 17 óráig tart.

Tekintettel arra, hogy reggelente sokszor pangás van a váróban, ugyanakkor számosan többszörös kérésünk ellenére később, 11 óra után jönnek, kérünk mindenkit, hogy legkésőbb fél 11-ig érkezzen meg! A kedd délutáni rendelésen azokat várjuk, akik délelőtt dolgoznak, vagy valamilyen oknál fogva akkor nem tudnak eljönni. Mivel a rendelés után esetenként több órás adminisztráció vár ránk, illetve a fekvőbeteg ellátás is csak ekkor lehetséges, 11 óra után csak a friss sürgős betegeket tudjuk ellátni. Ők nyugodtan kopogjanak be, amíg a rendelőben dolgozunk, ellátásra kerülnek. Amennyiben már nem vagyunk a rendelőben, kérjük, hogy mobilszámomon (209424520) hívjanak! Ellátást 16 óráig biztosítunk. Utána, ill. hétvégeken és munkaszüneti napokon a központi ügyelet áll rendelkezésükre.

Amennyiben heveny betegségük jelentkezett, kérjük, hogy a rendelésre lehetőségük szerint reggel 8 óra és 8.45 között jöjjenek! Sürgős esetben, és az áldott állapotban lévők a rendelés későbbi szakában is előnyt élveznek, őket igyekszünk soron kívül ellátni.

Szerdán reggel a környebányai betegek (önkormányzati busszal való szállításuk miatt) szintén előnyben részesülnek.

A 8.45 és 11 óra közötti időszakra előjegyzésünk továbbra is működik, amennyiben rajtunk múlik, az időpontokat igyekszünk tartani.

Úgy érezzük, hogy szeretett munkánkat – remélhetőleg az Önök megelégedésére – becsületesen csak így tudjuk ellátni. A fentieket október elsejével szeretnénk életbe léptetni.

Mindannyiunk közös érdekében köszönjük megértésüket és majdan támogatásukat!

a Szent Rókus rendelő csapata

 

Megosztás