Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Környe Község Önkormányzata beiskoláztatási támogatással segíti a tanévkezdést. A támogatásra azon nappali tagozatos diákok és óvodások is jogosultak, akik nem Környén folytatják tanulmányaikat, vagy nem a községben részesülnek óvodai ellátásban. A támogatás mértéke óvodások esetében 4 ezer, az általános iskolai tanulmányaikat folytató diákok számára 5 ezer, a közép- és felsőfokú oktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói részére 6 ezer Ft.

A támogatások október 31-éig vehetők át a Polgármesteri Hivatal pénztárában eredeti iskolalátogatási illetve hallgatói jogviszony igazolással  hétfőnként 10 és 16 óra, szerdánként 10 és 15 óra között, péntekenként 10-től 11.30 óráig.

A beiskolázási támogatást óvodások és általános iskolások esetében csak a szülő veheti át. Amennyiben a támogatásra jogosult átutalásos folyósítást szeretne, akkor kérjük, hogy a bankszámlaszámát, valamint a bankszámla tulajdonosának nevét tüntesse fel az igazoláson, és helyezze el a Polgármesteri Hivatal hátsó bejáratánál található postaládában. Ez bármikor, ügyfélfogadási időn kívül is megtehető szintén október 31-éig.

Megosztás