Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

balesetSorban törtek az autók és a csontok kedden a megyében. A 10. számú főút egy szakaszát, valamint az Oroszlány és Környe közötti útszakaszt egy időre teljes szélességében lezárták a rendőrök a műszaki mentések idejére.

Oroszlány és Környe között mentő szállított kórházba egy járművezetőt és utasát, miután balesetet szenvedtek a 8119. számú úton. A 28 éves A. Ádám a sűrű ködben egy kocsisor előzésébe kezdett, de a manővert nem tudta befejezni és frontálisan összeütközött az Oroszlány felé szabályosan haladó autóbusznak.

Az ütközést követően további járművek csúsztak egymásnak, amellyel további balesetek következtek be az érintett útszakaszon. A baleset helyszínelésekor a rendőrök részletesen megvizsgálták a sérült gépjárműveket. A. Ádám autójában kábítószer gyanús anyagot találtak a balesethelyszínelők, így a tatabányai férfival szemben az alkoholteszt mellett kábítószer-gyorstesztet is alkalmaztak a rendőrök. Utóbbi eredménye pozitív lett, így a közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetése mellett kábítószer birtoklása vétség és járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárást indított a Tatabányai Rendőrkapitányság.

Megosztás