Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Környe fogorvosi alapellátását biztosító Wiszt Dent Kft. tájékoztatja betegeit, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ 2021. július 7-én kelt levele alapján minden közfinanszírozott ellátásban (alapellátásban) az invazív betegellátás feltétele az ÉRVÉNYES védettségi igazolvány, ennek hiányában a beavatkozást megelőző 48 órán belüli negatív SARS-CoV-2 PCR teszt eredmény, valamint a beavatkozás napján elvégzett negatív antigén gyorsteszt, melynek költségei a beteget terhelik.

A szakorvosi vélemény alapján nem oltható személyek és a 0-16 éves korosztály PCR tesztjei, antigén gyorstesztjei térítésmentesen végezhetőek.

Mivel a fogászati beavatkozások testnyíláson, azaz szájon keresztül történnek, invazív beavatkozásnak számítanak, a szabályozás alól kizárólag a sürgősségi beavatkozás képez kivételt.

A Wiszt Dent Kft. kéri és köszöni a betegek megértését, együttműködését! Az országos tisztifőorvos által jegyzett levél teljes terjedelmében itt olvasható el: fogorvosi-PCR tesz invasiv beavatkozáshoz

Megosztás