Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

40 liter üzemanyagot tankolt július 9-én a környei AVIA töltőállomáson Vizkeleti Gábor, és – mondhatni – fizetés nélkül távozott. Pontosabban: nem a pénztárcája bánta a nagyjából 14 ezer forintot, csupán a percekkel korábban átvett, 80 ezer forint értékű AVIA ajándékkártya összege csökkent a tankolás árával.

Az AVIA Hungária Kft. egy éve hirdette meg ThanksAVIA hűségkártya játékát, a harmadik, egyben záró sorsoláson az ország 85 töltőállomásán regisztrált, több mint 10 ezer ember közül kedvezett a szerencse a környei Vizkeleti Gábornak, aki azóta hűséges a faluban található benzinkúthoz, amióta a Baracskai Gép Kft. üzemelteti, tehát hét esztendeje. Ezt a hűséget Kővári Csilla résztulajdonos a július 9-ei díjátadó ünnepségen egy hatalmas AVIA tortával is megköszönte.

Gábor elmondása szerint az értesítő e-mailt olvasva először el sem akarta hinni, azt gondolta, átverés. A kártyát és az ajándékokat átadó Pál Szilárd, az AVIA Hungária Kft. ügyvezetője megnyugtatta: a korábbi két nyertes is hasonló érzelmekkel fogadta a hírt, aztán – szintén Gáborhoz hasonlóan – örömmel konstatálták, hogy egy ideig valóban nem lesz gondjuk a tankolásra. Bár a játék szlogenje kéthavi ingyen autózást ígért, a környei nyertes úgy gondolja, hogy mivel a közelben található a munkahelye, az összeg az év végéig elegendő lesz még akkor is, ha nyáron beiktatnak a párjával egy hétvégi kirándulást távolabbi úti céllal.

Megosztás