Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

1atlétikaAz októberi kedvezőtlen időjárás miatt a Kisfaludy Atlétika Kör a már hagyományos 3-4. évfolyamos diákok házi atlétika versenyét kicsit később, kedden rendezte meg, amikor csodálatos késő őszi napsütés fogadta a versenyzőket.

A gyerekek a rövid bemelegítés után futásban (hosszú terepkör, sprint 40 m) és kislabda hajításban bizonyíthattak: a megmérettetést a lányok indították 2 terepkörrel, majd következtek a fiúk hárommal. A 40 méteres futást kettesével teljesítették a gyerekek, s azt követően még a kislabda hajításra is maradt energiájuk.

A versenyt összességében úgy értékelte Kubicza Mihályné és Demeterné Slezák Éva szervező, hogy kemény küzdelemnek lehettek tanúi, igaz, hogy voltak jók és legjobbak, de összességében mindenki nyert, hiszen a távok, feladatok felett valamennyi diák győzelmet aratott.

Terepfutásban Adamek Lili és Budai Levente végzett az élen, második lett Végh Viktória és Alapi Krisztián, harmadik Lelkes Petra és Katz Botond. A 40 méteres síkfutásban sem talált legyőzőre Adamek Lili (6.63), míg a fiúknál Bagi Martin (6.58) volt a leggyorsabb. A képzeletbeli dobogó második fokára Szász Alexandra (6.93) és Alapi Krisztián (6.69), a harmadikra Végh Viktória (7.07) és Budai Levente (6.87) állhatott. A kislabda hajításban is maga mögé utasította a lányokat Adamek Lili (20m), a fiúknál Bagi Martin (35m) labdája repült a legmesszebbre. A második helyezettnek járó oklevelet Molnár Napsugár (19m) és Lengyel Gergő (31.5) vehette át, harmadik helyen végzett Végh Viktória (15m) és Katz Botond (30m).

A felkészítők, szervezők ezúton gratulálnak az ifjú atlétáknak, s fejezik ki köszönetüket a verseny megszervezéséhez nyújtott segítségért Bereczk Zsófiának, Pribéli Rékának, Végert Dominikának és Vida Bettinának.

2atlétika3atlétika 4atlétika 5atlétika 6atlétika 7atlétika

Megosztás