Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

13szöszmötölőHosszú esztendők óta hagyomány, hogy Advent harmadik hétvégéjén kicsik és nagyok közösen készítik el az ünnepi díszeket és karácsonyi ajándékokat. A Művelődési Ház és a Vackor Óvoda és Bölcsőde szombati programján ezúttal sem volt hiány szorgos kezekben, alapanyagokban, kézműves technikákban és lelkesedésben.

Angyalkák, szalvétagyűrűk, mécses tartók, apró karácsonyfák, terménydíszek, színes csillagocskák sokasodtak szombat délután a művelődési házban, ahol a gyerkőcök amint elkészültek műveikkel az egyik asztalnál, máris várta őket a következő „állomás”, a következő kézműves technika, azaz, egy újabb „varázslat”.

Hiszen az csak „varázslat” lehet, ha néhány egyszerű és hétköznapi alapanyag, mint a színes papír, szalvéta, ragasztó, fonal, gyöngy, toboz, ruhacsipesz átalakul csodaszép ajándékká, vagy karácsonyi dísszé.

6szöszmötölőAz óvodapedagógusok mellett az anyukák, apukák is segítették a kisebb-nagyobb gyerkőcöket, így számukra elmarad karácsonykor a „meglepetés” hangulata, helyette azonban valamennyien egy sokkal értékesebb érzéssel gazdagodtak: szeretettel, odaadással, szeretteikkel közösen készültek az ünnepre, s készítették el otthonaik apró karácsonyi csodáit.

18szöszmötölő 1szöszmötölő 2szöszmötölő 3szöszmötölő 4szöszmötölő 5szöszmötölő 7szöszmötölő 8szöszmötölő 9szöszmötölő 10szöszmötölő 11szöszmötölő 12szöszmötölő 14szöszmötölő 15szöszmötölő 16szöszmötölő 17szöszmötölő

 

Megosztás