Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Az esőtől tartva az Erdei Iskola épületében gyűltek össze vasárnap délután a környebányaiak ünnepelve a településrész 100 évvel ezelőtti megalapítását, az Anyák napját, s természetesen a majálist.

A vendégeket Svétecz László önkormányzati képviselő köszöntötte, a családokat megajándékozva a centenárium alkalmából készíttetett kiadvánnyal, s emléklappal. A képviselő megbecsülését és köszönetét fejezte ki mindazok felé, akik nem csupán laknak, de élnek is Környebányán, s tesznek a közösségért, a településrész fejlődéséért, szépüléséért.

A tányérokba a Környei Takarékszövetkezetnek és a szorgos asszonykezeknek köszönhetően finom babgulyás került, a gyerekek pedig a tatabányai családsegítő szolgálat munkatársainak segítségével apró ajándékokat készíthettek édesanyjuknak, de a jelenlévők számára a legszebb pillanatok mégis azok voltak, amikor Szilbereki Katalin előadásában felcsendült az „Úgy szeretném meghálálni” című sláger.

Az édesanyákat Bolemányi Magdolna citera kíséretében a környebányai gyerekek is dalokkal, virágokkal köszöntötték, majd következett az estig tartó, vidám hangulatú mulatság Hülber Dalma és Hülber Bianka, Horváth Marika, s Balaskó István közreműködésével.

Megosztás