Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Bár a közös Családi Majális és főzőverseny sajnos idén is elmarad a környei tó partján, a Vándor Fakanál ezúttal is gazdára vár! A környei önkormányzat a járvány miatt már a második virtuális főzőversenyt hirdeti meg a falubeli családok, háztartások részére. A nevezőknek semmi mást nem kell tenniük, mint május 1-jén az otthonaikban elkészíteni bográcsban, sütőlapon, kondérban, bármely tetszőleges módon a kiválasztott ételt, és közben fotózni, fotózni, fotózni!

A főzésről és a végeredményről négy képet kell eljuttatni elektronikusan a muvhaz@kornye.hu e-mail címre május 2-án 12 óráig névvel, lakcímmel, telefonszámmal, e-mail címmel és az étel elnevezésével, receptjével. (A receptet csak az első helyezett esetében tesszük közzé.) Kérjük, hogy az egyik képen a kész étel, a több fotón pedig a készítő család, háztartás tagjai is legyenek láthatók.

A nevezők által elküldött képeket az önkormányzat a Művelődési Ház facebook oldalán teszi közzé, ahol like-okkal lehet szavazni május 7-én 15 óráig. A Vándor Fakanalat az nyeri el, aki a legtöbb szavazatot gyűjti össze a négy fotóval, de természetesen a 2-3. helyezett is ajándékot vehet át egy későbbi időpontban. (Amikor – nagyon bízunk benne, hogy – a 2020-as virtuális főzőverseny díjazottjai számára is átadhatjuk az ajándékokat!)

Bár az ízlelőbimbók próbája ezúttal (is) elmarad, és a fotók alapján a tálalás, külcsín lesz a mérvadó, bízunk benne, hogy ismét sokan neveznek (a remények szerint utolsó) virtuális főzőversenyre! Kérjük, hogy a járványhelyzetre való tekintettel, és egészségük, mindannyiunk egészsége megőrzése érdekében a főzés, a közös családi program során is tartsák be az aktuális korlátozásokat, a higiénikus és távolságtartási szabályokat!

Bővebb információ Salamon Gyöngyitől kérhető a muvhaz@kornye.hu e-mail címen, illetve a 30/3874690-es telefonszámon hétköznapokon 10 és 16 óra között.

 

Megosztás