Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

muvhaz2013_17Több csoport, tanfolyam indítását tervezi a környei Művelődési Ház ősztől. A kínálatban szerepel tánc, dalkör, mozgás- és tartásjavító torna, gombaismerő tanfolyam. Az intézmény mindezek mellett a már rendszeres összejöveteleire is várja a jelentkezőket, a fiataloknak pedig fotópályázatot hirdetett.

Német Felnőtt Tánccsoport

A Művelődési Ház csoportjaként szeptember közepétől indul hetente rendszeres próbákkal. A csoport célja a német táncokat szerető környei és a környező településekről érdeklődő felnőtteknek lehetőséget teremteni a közös táncra, kellemes közösségi időtöltésre.

Szervezők: Eck Csabáné Marika és Tirhold Kármen.

Várjuk az érdeklődő férfiakat, hölgyeket, párokat. Információ kérhető: Tirhold Kármentől a 06/70/3891-308 telefonszámon.

Magyar Népdalkört indítunk Környén, várjuk azokat, akik szívesen énekelnének közösen magyar népdalokat, nótákat. Szintén szeptemberben, heti rendszerességgel indítjuk. Részvételi díj nincs.

Kímélő mozgás- és tartásjavító torna

Szeptember 9-től indul hétfőnként 17 és 18 óra között Nárai Ildikó vezetésével, aki Berczik Sára módszerével tartja foglalkozásait. Speciális módszerrel tartott tornáját ajánljuk az idősebb korosztálynak, akik különböző okok miatt az intenzív testmozgást már nem bírják, illetve azoknak, akik különböző mozgásbeli nehézségekkel, illetve tartásproblémákkal küzdenek. Felnőttek és gyerekek jelentkezését is várjuk. Foglalkozások díja: 400 Ft/óra.

Gombaismerő tanfolyam

Katona Imréné Irénke gombaszakértő vezetésével indítjuk gombaismerő tanfolyamunkat. Tatabányán, az öreg piacon sokan ismerik Irénkét, hiszen ő az, aki hosszú évek óta bevizsgálja a gombákat. Akik szeretnek erdőt járni, szeretik a gombát és szeretnének nagyobb biztonságra, alapos ismeretekre szert tenni, azoknak biztos megtérülő befektetés a tanfolyam elvégzése, mely segítséget jelent a gombák felismerésében. Felhasználásuk, elkészítésük módjában is jó ötleteket kaphatnak. A tanfolyam 5×3 óra elméleti ismeretekből és 4 alkalommal terepgyakorlatból áll. A tanfolyam díja 6 000 Ft/fő. Tanfolyamunk szeptember 23-án indul. Bővebb információ a Művelődési Házban kérhető.

További, még előkészítés, szervezés alatt lévő tervein: hastánc – filmklub – karaoke estek – szalontánc.

 A már működő és induló csoportjainkba várjuk a jelentkezőket és az érdeklődőket!

 Meghirdetett pályázatok, programok

„Kössön belénk!”

„Kössön belénk” című akciónk keretében továbbra is várunk nyitva tartási időben minden érdeklődőt, aki szívesen kötne sálunkhoz, péntekenként 17 és 19 óra között pedig közös kötésre, beszélgetésre az előtérben.

Fotózz Környén!

A Környei Művelődési Ház elindítja fiataloknak szóló fotópályázatát. Sétálj a Környei Ifjúsági Klubbal és fotózd le Környe szépségeit, természeti csodáit, esetleges csúnyaságait, amit szerinted szebbé lehetne tenni és küldd be nekünk. Az elkészített fotókból kiállítást rendezünk 2014 tavaszán. Fontos a regisztrálás, a legjobb fotókat díjazzuk.

A fotót küldd el e-mailben címünkre (muvhaz@kornye.hu), majd pedig 15*21 cm-es méretben, 1 példányban, borítékban névvel, címmel és elérhetőséggel ellátva személyesen hozd be a Művelődési Házba. A fotókat 2014. március 15-ig várjuk.

Legközelebbi programajánlatunk!

Augusztus 9-én (pénteken) 19 és 23 óra között ZENÉS-TÁNCOS CSÜLÖK PARTY a Művelődési Házban.

Zenét szolgáltat Nyári Tibor szintetizátorral, a vacsoráról a FORRÁS CAFE gondoskodik, étel és ital behozatala nem lehetséges. Finom vacsora, sütemények, alkoholos és alkoholmentes italokkal várjuk vendégeinket.

További információk Facebook oldalunkon. Érdeklődhetnek személyesen és telefonon is. Plakátjainkat megtalálják a hirdetőtáblákon és az együttműködő üzletekben.

Elérhetőségek:

Cím: 2851 Környe, Alkotmány út 1.

Telefon: 06/34/473-091

Facebook: Művelődési Ház Környe

Honlap: www.kornye.hu

E-mail: muvhaz@kornye.hu

 

Megosztás