Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Kézműves vásár és családi program november 25-én 10 és 18 óra között a környei Művelődési Házban. Az egész napos rendezvény díjtalanul látogatható kínálata: a színházteremben 10.30-tól a KaDarka Társulat és környei színjátszók bemutatják: Szivárványos Panka – zenés mesejáték. A kézműves vásár 10 órakor nyitja meg kapuit, ízelítő a helyi és környékbeli kézművesek, őstermelők portékáiból: bio termékek, kézműves szappanok, gyógyteák, ásvány szeretet-ékszerek, minden, ami textil, hennával festett gyertyák, gravírozott üvegtárgyak, álomfogók, wellness szappan, natúrszappanok, test- és ajakvajak, illóolajok, kézműves alapanyagok és díszek, ajándékok, adventi koszorúk, fazekas termékek, műgyanta- és gyöngyékszerek, horgolt figurák, beton dísztárgyak, csuhé és a pirográf képek, természetes alapanyagú dísztárgyak.

Házi ízek: környei méz, különleges lekvárok cukorral és anélkül, chili szószok, savanyúság, zakuszka, őstermelői szörpök, füstölt húsárú, házi sajt.

16 órától MOZI: A Muzsikás Együttes és barátaik (A Művészetek Palotája 2015. márciusi koncertfelvétele – 45 perc)

(A délelőtti színházi előadáson és a délutáni mozin is díjtalan a részvétel, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni november 23-áig lehet a 34/473-091-es és 06 30 6646 2147-es telefonszámokon, illetve személyesen a Művelődési Házban hétköznapokon 10 és 17 óra között.)

Napközben kézműveskedés az olvasóteremben a Nő Klub tagjaival. Minden érdeklődőt sok szeretettel, adventelő hangulattal vár a Művelődési Ház november 25-én!

Megosztás