Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

vor-csomagok_05Liszt, tészta, pudingpor, háromféle konzerv, kakaó, szaloncukor, sárgaborsó, tarkabab, mézes puszedli, porcukor, kivi, mandarin, banán, narancs – összességében nagyjából 200 ezer forintot fordított a Vöröskereszt környei alapszervezete ezen tartós élelmiszerek, édességek, gyümölcsök beszerzésére.

A napokban élelmiszerekből 100, a gyümölcsökből 20 csomagot állítottak össze és jutattak el egyedülálló nyugdíjasokhoz, gyermeküket egyedül nevelő szülőkhöz, nagycsaládosokhoz. A csomagokból természetesen jutott Tagyosra, Irtásra, Szentgyörgypusztára, Környebányára és a Homokdűlőbe is.

vor-csomagok_06Mint Andor Ildikó titkártól megtudtuk, a Művelődési Ház 2016. januári jótékonysági könyvvásárából 59 ezer forintjuk gyűlt össze, s a novemberi Advent-elő programra készített süteményeik is kelendőnek bizonyultak, hiszen az adományládájuk a rendezvény végén több mint 64 ezer forintot rejtett.  A vállalkozók, vöröskeresztes tagok felajánlásai sem maradtak el, így sikerült idén is ilyen szép mennyiséget bevásárolniuk és szétosztaniuk a kevésbé jómódúak között.

A Vöröskereszt környei szervezete ezúton köszöni valamennyi támogató és önkéntes segítségét, akik adományaikkal, munkájukkal hozzájárultak embertársaik Karácsonyának megszépítéséhez!

 

Megosztás