Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

6seregélyesA pécsi és a sárosdi országos bajnokságokon begyűjtött szép számú érmek alapján Bognár Levente bizakodóan tekintett a Seregélyes Kupa elé, s a mesternek nem is okoztak csalódást a Gyémánt Kempo SE Környe versenyzői. 12 környei sportoló utazott az idény utolsó kempos megmérettetésére, s 17 éremmel érkeztek haza.

A Seregélyes Kupa és az ott begyűjtött érmek rangját jelzi, hogy több mint 200 gyermek harcolt technikai és küzdelmi számokban a helyezésekért, így a környei kempokák, valamint Bognár Levente méltán lehet igencsak elégedett és büszke. Földharcban aranyérmet szerzett Benkő Lili, Varga Levente, Budai Anita, Gacs Dániel és Heszler Krisztián, második helyen végzett Benkő Mirabella, Bukovics Ervin és Csík Ádám. A szinkron kata után a dobogó legmagasabb fokára állhatott Benkő Lili, Benkő Mirabella és Budai Anita, ezüstérmes lett Gacs Dániel, s bronzérmet szerzett Karnuts Ferenc és Budai Levente. A Chikara Kurabe küzdelemben nem talált legyőzőre Heszler Krisztián, második helyen végzett Gacs Dániel, míg szintén ezüstéremmel utazhatott haza a hárompontos küzdelmeit követően Karnuts Ferenc.

Azt hiszem, az eredmények magukért beszélnek… Hatalmas gratuláció a kis harcosoknak, belőlük épül a jövőnk! – summázott a mester, hozzátéve, hogy rendkívül szerencsésnek tartja magát, amiért ilyen tanítványai vannak.

A kempokák számára hamarosan következik az edzőtábor, majd a jól megérdemelt és vágyott nyaralás, ősszel pedig – ígérik – menetelnek tovább!

3seregélyes5seregélyes 1seregélyes 2seregélyes 4seregélyes

Megosztás