Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A megye legjobb csapatai vettek részt csütörtökön a mesevetélkedő újabb fordulóján Bábolnán. A kisdiákok büszkék lehetnek magukra, hiszen a megyei fordulóba 150 nevező csapat közül csupán 8 verekedhette be magát. Köztük volt a környei Mátyás együttese is, a 4.a osztályos Balaskó Réka Gabriella, Laczó Hanna Kiara, Lein Klaudia Brigitta és Muhari Alex György.

Bár a gyerekeknek nem sikerült bejutni az országos döntőbe, izgalmas versenyzés áll mögöttük, ajándékokkal, s nem utolsó sorban számos élménnyel gazdagodtak, melyeket papírra is vetettek.

„Április 28-án csapatunk, mely a Mátyás csapata nevet viseli, részt vett a Bábolnán megrendezett mesevetélkedő megyei fordulóján. A megyei fordulót több iskolai és területi forduló előzte meg, ahol végül is 150 csapatból jutottunk be igen szoros küzdelemben a megyei versenyre, ott a 8 legjobb csapat vehetett részt. Sok izgalmas és érdekes feladatot kellett megoldanunk, volt mese keresztrejtvény, igaz-hamis játék, villámkérdések és még sok egyéb feladat.

A vetélkedő után a vendéglátók egy hatalmas tortával leptek meg minket abból az alkalomból, hogy idén 15 éves a mesevetélkedő.

Hatalmas izgalommal vártuk az eredményhirdetést. Ezen a fordulón már csak egy csapat juthatott tovább az országos versenyre, akik sajnos nem mi lettünk, de minden résztvevő könyvjutalmat, újságot, tollakat, dvd-t kapott.

A díjakat és okleveleket Popovics Gyuri bácsitól, a megyei közgyűlés elnökétől vettük át.

Azért örülünk, hogy eddig eljutottunk és köszönjük osztályfőnökünknek, Dr. Szemetiné Horn Bernadettnek a felkészítést.

Mátyás csapata: Balaskó Réka Gabriella, Laczó Hanna Kiara, Lein Klaudia Brigitta és Muhari Alex György, 4.a osztályos tanulók

Megosztás